Hem
Stäng X

Viktig information

2024-06-18

Kära aktieägare i Cassandra,

Vi skriver för att informera er om den pågående integrationen efter Cassandras avtal med Nexergy Holdings PLC, vilket slutfördes för några månader sedan. Som en del av detta avtal kommer aktier i Nexergy Holdings PLC att distribueras till alla Cassandras aktieägare via post.

För att få korrekt information om era aktier och hålla er uppdaterade om utvecklingen på Nexergy, måste varje aktieägare kontakta Nexergy direkt antingen via e-post (ir@nexergyholding.com) eller telefon (+44 20 3687 0526). Det är viktigt att ni tar kontakt med Nexergy för att säkerställa tydlig kommunikation och dra full nytta av er nya status som aktieägare i Nexergy.

Observera att Cassandra inte kommer att kunna bistå er i denna kommunikationsprocess. Det är ert ansvar att etablera och upprätthålla kontakten med Nexergy för att säkerställa ert ägarskap.

Om era aktier i Cassandra är förvaltarregistrerade hos er bank eller annan institution, måste ni informera er bank att tillhandahålla Cassandra fullständig information om det förvaltarregistrerade ägarskapet. Detta kommer att säkerställa att ni får era aktier i Nexergy utan problem.

På grund av GDPR-regler har vi inte kunnat lagra detaljerad information om aktieägarna i Cassandra AB utöver vad som finns registrerat i det officiella aktieägarregistret hos Euroclear. Den information som vi har fått från Euroclear inkluderar namn, adresser och antal aktier, men inga telefonnummer eller e-postadresser. Denna begränsning har komplicerat processen att lokalisera alla aktieägare i Cassandra AB. 

Tack för er förståelse och hjälp med att uppdatera era kontaktuppgifter. Nexergy ser fram emot att kunna skicka ut era nya aktiebrev så snart som möjligt.

Med vänliga hälsningar,
Cassandra AB

Webbplatspolicy
COPYRIGHT 2017 Cassandra Oil AB